Skip to main content

Науково-практичний круглий стіл «Жінки-науковці в освітньому та науковому процесі незалежної України»

ГО «Молодіжна організація науковців України»
ГО «Всеукраїнська спілка молодих вчених та новаторів»
Клуб молодих вчених та новаторів
Київський будинок вчених



Науково-практичний круглий стіл з міжнародною участю
«Жінки-науковці в освітньому та науковому процесі незалежної України»

25 червня 2014 року

Київський будинок вчених НАН України
(вул. Володимирська, 45-А)

о 17.00–21.00
ГО «Молодіжна організація науковців України» спільно із партнерами оголошує конкурс для участі у роботі круглого столу.
До роботи запрошуються молоді вчені (студенти старших курсів ВНЗ, магістранти, аспіранти, здобувачі, молоді вчені) та громадські експерти й активісти. 5 найкращих досліджень будуть відзначені грошовими нагородами та будуть представлені у ході роботи круглого столу (доповідь має зайняти 25 хв.). Премійовані та усі інші дослідження будуть опубліковані у фаховому збірнику матеріалів круглого столу (12 стор. тексту; 14 шрифт; 1,5 інтервал), представлені у формі наукової доповіді. Також запрошуються всі бажаючі в якості слухачів.

Заявки на участь у роботі круглого столу подавати до 10 червня 2013 р. на електронну адресу Оргкомітету: an_blan@mail.ru, 067 80 33 556 (Андрій Блануца – відповідальний секретар Оргкомітету).

У заявці зазначити:
·        прізвище, ім’я;
·        назва доповіді та текст дослідження українською мовою;
·        місце навчання або роботи (посада);
·        науковий ступінь або освітній статус;
·        форма участі (учасник, слухач);
·        потребу в технічному забезпеченні доповіді (мультимедійний проектор);
·        телефон (моб.), е-mail.



З повагою – Оргкомітет

Comments

Popular posts from this blog

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич)

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич). Вознесіння Христове - християнське свято, котре відзначають на 40 день після Пасхи. На українських землях - це було одне з улюблених свят, тому йому присвячували ікони.

VI Міждисциплінарні гуманітарні читання

Міжнародна наукова конференція « VI Міждисциплінарні гуманітарні читання». Київ (Київський будинок вчених НАН України, вул. Володимирська, 45-А). 22 грудня 2017 року Мета Проведення в українській столиці міжнародної конференції, у роботі якої братимуть участь фахівці з 5-ти країн, сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієзнавство. Складання заявки на конференцію Заявки на участь у конференції подавати до 15 грудня 2017 р. на електронну адресу Оргкомітету: andriibl

ІХ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ГУМАНІТАРНІ ЧИТАННЯ

  Міжнародна наукова онлайн конференція « ІХ Міждисциплінарні гуманітарні читання» 21-22 листопада 2020 року Мета конференції Проведення міжнародної онлайн конференції, у роботі якої братимуть участь цікаві вчені, котрі стажувалися в провідних установах Європи, Азії та Америки (також запрошені іноземні дослідники) сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. У конференції можна брати участь в якості доповідача або слухача (кожен учасник отримає відповідний сертифікат) Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієз