Skip to main content

Другий молодіжний інноваційний форум

"Центр Майбутнього: золотий кадровий резерв нації" запрошує на ДРУГИЙ МОЛОДІЖНИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ФОРУМ, що відбудеться 24 жовтня у колонній залі Київської міської державної адміністрації з 10:00 і аж до вечора!

300 обдарованих учасників з Києва та регіонів України, представники київської влади та профільного міністерства, представники бізнес-компаній, іноземні експерти та мас-медіа проведуть цей день разом!

В рамках Форуму на Тебе чекає:
Практичні бізнес-тренінги та кейси від керівників міжнародних компаній, відомих державних діячів, бізнесменів.
Презентація проекту Золотий кадровий резерв та інших програм Центру Майбутнього.
Презентація молодіжних інноваційних проектів по різним напрямкам.
Інформація про соціальне підприємництво та його переваги для Тебе.
Оголошення бізнес-квесту.
Розіграш сертифікатів на тренінг від компанії Rehau, а також інших призів від партнерів Форуму.
Інтелектуальна розважальна програма (бізнес-ігри, мафія, майстер-класи, speed-dating)
А також конкурси та сюрпризи від організаторів.

В рамках Форуму Ти можеш представити власний інноваційний проект в таких категоріях: Міська інфраструктура, Екологія, Енергетика, Енергозбереження, Здорове життя, Неформальна освіта, Культура, Мистецтво, IT-технології, PR та імідж Києва, Міжнародне співробітництво.

Для цього зв’яжись із організаторами, і ми разом знайдемо максимально зручну та ефективну форму презентації. golden.reserve@futurecenter.in.ua

Всі учасники увійдуть до програми «Золотий кадровий резерв нації».
Тож, не зволікай, шукай та заповнюй анкету на сайті Центру майбутнього  www.futurecenter.in.ua.
Останній строк подачі анкети – 21 жовтня!

УЧАСТЬ У ФОРУМІ БЕЗКОШТОВНА!

Приєднуйся до нас та отримуй цікаву та корисну інформацію щодо власного розвитку, працевлаштування,

ПРОВЕДИ ЦЕЙ ДЕНЬ  З КОРИСТЮ ТА ЗАДОВОЛЕННЯМ!

«Центр Майбутнього»  соціальний проект, що формує та розвиває ринок інтелектуального капіталу України шляхом об’єднання зусиль державної влади, бізнесу та громадського сектору для підтримки та розвитку талановитої молоді України формування інтелектуального потенціалу нашої держави. 

Comments

Popular posts from this blog

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич)

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич). Вознесіння Христове - християнське свято, котре відзначають на 40 день після Пасхи. На українських землях - це було одне з улюблених свят, тому йому присвячували ікони.

VI Міждисциплінарні гуманітарні читання

Міжнародна наукова конференція « VI Міждисциплінарні гуманітарні читання». Київ (Київський будинок вчених НАН України, вул. Володимирська, 45-А). 22 грудня 2017 року Мета Проведення в українській столиці міжнародної конференції, у роботі якої братимуть участь фахівці з 5-ти країн, сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієзнавство. Складання заявки на конференцію Заявки на участь у конференції подавати до 15 грудня 2017 р. на електронну адресу Оргкомітету: andriibl

ІХ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ГУМАНІТАРНІ ЧИТАННЯ

  Міжнародна наукова онлайн конференція « ІХ Міждисциплінарні гуманітарні читання» 21-22 листопада 2020 року Мета конференції Проведення міжнародної онлайн конференції, у роботі якої братимуть участь цікаві вчені, котрі стажувалися в провідних установах Європи, Азії та Америки (також запрошені іноземні дослідники) сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. У конференції можна брати участь в якості доповідача або слухача (кожен учасник отримає відповідний сертифікат) Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієз