Skip to main content

КOMIKC ДЛЯ ОСВІТИ ТА БІЗНЕСУ

10.03.2020 у Київському будинку вчених НАН України (вул. Володимирська 45А)

відбудеться семінар

КOMIKC ДЛЯ ОСВІТИ ТА БІЗНЕСУ

Час проведення – 18.00 (реєстрація), 18.30 (початок заходу) – 20.30

У розвинених країнах вчителі та викладачі створюють умови для набуття учнями та студентами компетентностей необхідних для повноцінного та гармонійного життя. У нашій ж школі "навчають, виховують та розвивають"...

У час, коли навіть інтелект є емоційним, комічне набуває нового значення в інтелектуальному та культурному житті. Саме цьому і буде присвячено семінар.

Оскільки освіта є бізнесом чи то державним, чи приватним, то її варто розглядати разом з історією та культурою сучасного бізнесу. Поки наші діди та батьки жили в СРСР та у пострадянському просторі бізнес у широкому розумінні цього слова далеко пішов уперед.

Тепер молодому поколінню потрібно багато що наздоганяти... І це треба робити, хоч це видається нереальним

Кому корисний семінар?

-прогресивним педагогам

-небайдужим до майбутнього своїх дітей батькам

-молодим людям з активною життєвою позицією

-науковцям

-бізнесменам

-громадським діячам, активістам громадських організацій, благодійних фондів

Що буде на цьому заході?

Др Василь Кононенко

- розкаже про актуальність коміксу в освіті та бізнесі

- представить методики для використання коміксів

Фуршет (обмін ідеями, корисні знайомства з представниками бізнесу, освітніх та громадських організацій, благодійних фондів, науковцями, людьми творчих професій).
Кожен учасник отримає сувенірну продукцію та сертифікат про участь на семінарі. 

Ведучий семінару – др Андрій Блануца

Кількість учасників обмежена – 90 чол.

Організатори семінару:

Андрій Блануца – учасник міжнародних наукових грантів, реалізованих в Україні та за кордоном, бізнес-тренер (пройшов навчання Leadership Seminar I від Management Business Academy в Австрії), доктор філософії (Ph.D), автор досліджень, присвячених реформам в Україні, організатор та спікер міжнародних конференцій та бізнес-семінарів.

Василь Кононенко – учасник міжнародних наукових грантів, реалізованих в українському, польському та німецьких наукових центрах, доктор філософії (Ph.D), автор досліджень, присвячених реформам в Україні, участник програм на радіо, організатор та спікер міжнародних наукових конференцій і семінарів в Україні та Польщі.

За участь у семінарі організатори просять благодійний внесок. Його вартість для 1 дорослого учасника становить – 200 грн. Для групи з 2-х осіб – по 150 грн. Для групи з 2-х осіб – по 100 грн. 

Для зацікавлених осіб, котрі хочуть брати активну участь у семінарі, але не мають фінансової можливості – просимо писати на ел. пошту.

Контакти:

тел., вайбер 0934534706 або по ел. пошті kononenkovp@ukr.net

Благодіний внесок сплачується на картку Приват-Банку 4149 4390 1048 2820 Кононенко Василь Петрович. Після оплати просимо надіслати смс на тел. 0934534706 або лист на ел. пошту kononenkovp@ukr.net із зазначенням ПІБ, дати, суми проплати і потребу у «Сертифікаті учасника семінару».
Організатором заходу виступила ГО "Молодіжна організація науковців України"


Comments

Popular posts from this blog

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич)

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич). Вознесіння Христове - християнське свято, котре відзначають на 40 день після Пасхи. На українських землях - це було одне з улюблених свят, тому йому присвячували ікони.

VI Міждисциплінарні гуманітарні читання

Міжнародна наукова конференція « VI Міждисциплінарні гуманітарні читання». Київ (Київський будинок вчених НАН України, вул. Володимирська, 45-А). 22 грудня 2017 року Мета Проведення в українській столиці міжнародної конференції, у роботі якої братимуть участь фахівці з 5-ти країн, сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієзнавство. Складання заявки на конференцію Заявки на участь у конференції подавати до 15 грудня 2017 р. на електронну адресу Оргкомітету: andriibl

ІХ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ГУМАНІТАРНІ ЧИТАННЯ

  Міжнародна наукова онлайн конференція « ІХ Міждисциплінарні гуманітарні читання» 21-22 листопада 2020 року Мета конференції Проведення міжнародної онлайн конференції, у роботі якої братимуть участь цікаві вчені, котрі стажувалися в провідних установах Європи, Азії та Америки (також запрошені іноземні дослідники) сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. У конференції можна брати участь в якості доповідача або слухача (кожен учасник отримає відповідний сертифікат) Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієз