Skip to main content

ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ТА ДІТЕЙ

20.02.2020 у Київському будинку вчених НАН України (вул. Володимирська 45А)

відбудеться семінар

ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ТА ДІТЕЙ

Час проведення – 18.00 (реєстрація), 18.30 (початок заходу) – 20.30

Згідно 12-ї статті «Закону про освіту» учні у стінах школи мають здобувати такі компетенції як фінансова грамотність та підприємливість, але на практиці це рідко в яких закладах вдається. Тому більшість молодих й старших людей житимуть «міксом» непридатних для третього десятиліття ХХІ ст. стереотипів.

Більше того, сучасне людство стоїть перед проблемами заміни значної частини професій роботами та зменшенням традиційних "солідарних" пенсій (які стануть ще мізернішими).

На семінарі будуть представлені ці та інші проблеми, запропоновані потенційні відповіді, а також презентовані методики, за якими можна проводити розмови та заняття з підростаючим поколінням.

Кому корисний семінар?

-небайдужим до майбутнього своїх дітей батькам

-активним молодим людям, які хочуть знати в якому світі вони живуть

-громадським діячам, активістам громадських організацій, благодійних фондів

-науковцям, які хочуть знати про виклики наступних десятиліть

Кількість учасників обмежена – 90 чол.

Що буде на цьому заході?

др Андрій Блануца та др Василь Кононенко

- розкажуть про актуальність фінансової грамотності та підприємливості у сучасних умовах

- представлять методики для донесення фінансової грамотності та підприємливості до підростаючого покоління

Ведучий семінару – др Андрій Блануца

Фуршет (обмін ідеями, корисні знайомства з представниками бізнесу, освітніх та громадських організацій, благодійних фондів, науковцями, людьми творчих професій).

Кожен учасник отримає сувенірну продукцію та сертифікат про участь на семінарі.

Організатори семінару:

Андрій Блануца – учасник міжнародних наукових грантів, реалізованих в Україні та за кордоном, бізнес-тренер (пройшов навчання Leadership Seminar I від Management Business Academy в Австрії), доктор філософії (Ph.D), автор досліджень, присвячених реформам в Україні, організатор та спікер міжнародних конференцій та бізнес-семінарів.

Василь Кононенко – учасник міжнародних наукових грантів, реалізованих в українському, польському та німецьких наукових центрах, доктор філософії (Ph.D), автор досліджень, присвячених реформам в Україні, участник програм на радіо, організатор та спікер міжнародних наукових конференцій і семінарів в Україні та Польщі.

За участь у цій міні-конференції організатори просять благодійний внесок. Його вартість для 1 дорослого учасника становить – 200 грн. Для групи з 2-х осіб – по 150 грн. Для групи з 2-х осіб – по 100 грн. З 18 лютого сума благодійних внесків зросте на 20%.

Для зацікавлених осіб, котрі хочуть брати активну участь у семінарі, але не мають фінансової можливості – просимо писати на ел. пошту.

Контакти:

тел., вайбер 0934534706 або по ел. пошті kononenkovp@ukr.net

Благодіний внесок сплачується на картку Приват-Банку 4149 4390 1048 2820 Кононенко Василь Петрович. Після оплати просимо надіслати СМС на тел. 0934534706 або лист на ел. пошту kononenkovp@ukr.net із зазначенням ПІБ, дати, суми проплати і потребу у «Сертифікаті учасника семінару».

Організатором заходу виступила ГО "Молодіжна організація науковців України"

Comments

Popular posts from this blog

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич)

Ікона "Вознесіння Христове" з іконостасу церкви Манявського монастиря (Йов Кондзелевич). Вознесіння Христове - християнське свято, котре відзначають на 40 день після Пасхи. На українських землях - це було одне з улюблених свят, тому йому присвячували ікони.

VI Міждисциплінарні гуманітарні читання

Міжнародна наукова конференція « VI Міждисциплінарні гуманітарні читання». Київ (Київський будинок вчених НАН України, вул. Володимирська, 45-А). 22 грудня 2017 року Мета Проведення в українській столиці міжнародної конференції, у роботі якої братимуть участь фахівці з 5-ти країн, сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієзнавство. Складання заявки на конференцію Заявки на участь у конференції подавати до 15 грудня 2017 р. на електронну адресу Оргкомітету: andriibl

ІХ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ГУМАНІТАРНІ ЧИТАННЯ

  Міжнародна наукова онлайн конференція « ІХ Міждисциплінарні гуманітарні читання» 21-22 листопада 2020 року Мета конференції Проведення міжнародної онлайн конференції, у роботі якої братимуть участь цікаві вчені, котрі стажувалися в провідних установах Європи, Азії та Америки (також запрошені іноземні дослідники) сприятиме пожвавленню обміну досвідом у сфері міждисциплінарних досліджень, розвитку українських студій в контексті нових міждисциплінарних напрямків, налагодженню наукових зв'язків у середовищі молодих вчених. У конференції можна брати участь в якості доповідача або слухача (кожен учасник отримає відповідний сертифікат) Теми доповідей У розгляді заявок надається перевага міждисциплінарним дослідженням у сфері наступних гуманітарних наук: історія; політологія та міжнародні відносини; археологія; археографія та джерелознавство; етнологія, народознавство, демографія, культурна антропологія; мовознавство та літературознавство; право; філософія; релігієз